És a Royal Rumble győztese...

Kedves olvasó! 
Egy kis esélylatolgatásra hívlak téged, hogy megpróbáljuk kitalálni, hogy melyik szupersztár nyeri a Royal Rumbelt. Ezek csak találgatások, pro-kontra elven. Pontosabban négy pankrátorról, kik még nagy jövő előtt állnak.  Kommentbe várjuk, hogy szerintetek ki lesz a győztes.

Dolph Ziggler az első alanyunk, aki szinte szárnyalt ebben az évben, még akkor is, ha csak a mid card kategóriában. IC bajnoki öv körül volt, egész évben, s most is a derekán tarthatja az övet. Ráadásul elég jó mérkőzéseket tudott felmutatni az utóbbi időben, aminek a csúcspontja egyértelműen a Survivor Series volt, ahol ő maradt utoljára a Cena csapatban. Ennélfogva elég egyértelmű, hogy nagyobb push fog következni, de az áttörés még nem történt meg. De nem kell sokat várni rá, hiszen, hogyha  a Royal Rumblet megnyerni Ziggler, akkor biztosan több szerephez jutna. Bár az is igaz, hogy Brock Lesnar ellen elég kevés esélye lenne, s nem biztos, hogy ez a mérkőzés érdekelné a WWE nagy fejeseit, s talán egy főmeccset neki adni a kezébe? Elképzelhető, de nem biztos.

Dean Ambrose a WWE fekete báránya. Mindig ott van, mégsem ő a fő sztár. Az utóbbi időben mégis főmeccseken szerepelt, s a Wyatt ellen húzódó küzdelmük sem volt épp az utolsó. Nagyszerű meccseket csináltak, de Bray jobban kijött ebből az egészből. (Ő nem esélyes, ugyanis, ha Undertaker visszatér, akkor valószínűleg ő lesz az ellenfele.). Most viszont Ambroseről kell beszélnünk, akiben meg van a potenciál. A debütálása óta folyamatosan fejlődik.  A karaktere elég jó, ugyan a PPV mérkőzésekhez nincs szerencséje, ugyanis amióta felbomlott a Shield, azóta elég kevésszer sikerült nyernie. Mégis itt a nagy lehetőség, hogy megnyerje a Royal Rumble-t és ezáltal esélyt kapjon, hogy WWE bajnok legyen. Ehhez viszont magában elég kevés lenne, tehát nem kockáztatná meg ezt a WWE. Mindenféleképpen kell egy ütős meccstípus, ahhoz, hogy sikerre vigye a Brock Lesnar elleni meccset, ha esetleg ő nyerné meg.

Szerintem a viperának van a legnagyobb esélye megnyerni a PPV-t. Most jön vissza, bosszúszomjasan és a Vezetőség is újra itt van. Ennél fogva egy feud tökéletes lenne, amivel a végén megküzdhetne Brock Lesnarral. Elvégre ő egy tökéletes pankrátor, s a rajongók nagyon szeretnék megnézni a kettőjük összecsapását. S? miért ne adná meg ezt nekik a világ legnagyobb pankrációs szervezete? Mindenesetre Randynak van esélye, s egy olyan esély, ami biztosan elég lenne a főmeccsre.

Roman Reigns tavaly ilyenkor remekelt, azután Daniel Bryan lesérült, s a középpontban találta magát. Aztán jött egy nagy sérülés, s újra háttérbe szorult. Most mégis itt van, azért, hogy kitörhessen. Én hiszek abban, hogy sikerül felállnia, s egy nagyon kemény mérkőzést tudhat, majd magáénak, melyben leveri a Bestiát, amennyiben megnyeri a Rumble-t. El nem lehet azt sem felejteni, hogy tavaly 12 embert ejtett ki, ezzel megdöntve Kanenak a rekordját. Most pedig már elérheti a győzelmet is. A rajongók biztosan mellette állnak, s ő volt az első, aki bejelentette, hogy indulni fog az RR meccsen. Azután pedig ezt a WWE törölte! Sokak szerint most már Seth Rollins lesz az ellenfele, s az ő helyét Daniel Bryan veheti , majd el, aki immáron esélyes lesz a végső győzelemhez. Roman képes lenne a hátán elcipelni a Royal Rumble mérkőzést, majd a Wrestlemania főmeccsét is. Csak az a kérdés, hogy megteszi e ezt.

E négy pankrátor remélhetőleg ott lesz a meccsen, s van esélyük a győzelemre. Remélhetőleg nem olyan papírforma lesz, mint tavaly. Legalábbis a végeredmény, ugyanis abban biztos vagyunk, hogy a Royal Rumble ütős lesz, hiszen a többi sem okozott csalódást. (eddig).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése